Zoeken:

Annemarie Hartsuiker- van der Ven (36) wilde vroeger maar één ding: werken bij een magazine. Als kind schreef ze al veel verhalen en won ze zelfs een voorleeswedstrijd. Tijdens haar studie Fashion & Design aan het AMFI in Amsterdam, koos ze dan ook voor een stage bij Red Magazine. In oktober werd Annemarie benoemd tot de nieuwe hoofdredacteur van BEDROCK.

Na een carrière bij verschillende uitgevers en bedrijven met als focus: mooie verhalen creëren in tekst en beeld, is dit een logische volgende stap.

“BEDROCK heeft veel pijlers die me interesseren: body, mindbetter world en reizen. De unieke vormgeving, content met een purpose en de inhoudelijke benadering maken het verschil. Het ideaal achter BEDROCK, vrouwen inspireren en laten zien welke mogelijkheden er zijn om te groeien op persoonlijk vlak, zonder perfect te willen zijn, vind ik belangrijk. Iedereen wil de beste versie van zichzelf zijn, dat geldt ook voor mij. Alleen soms loop je tegen dingen aan en dan is het fijn om ergens op terug te grijpen.”

Bekijk het volledige interview op de website van BEDROCK.

Volg Annemarie Hartsuiker ook op Instagram. 

Adverteren op BEDROCK? Lees meer op onze website.