Zoeken:

Campagne Mediahuis Hertog Jan
Campagne Mediahuis Hertog Jan
Campagne Mediahuis Hertog Jan

Hier word je gezien

Liever direct een voorstel ontvangen?

Contact opnemen

Adverteren bij Mediahuis

Mediahuis is één van de grootste Nederlandse mediabedrijven met sterke merken als De Telegraaf, VROUW, Privé, Autovisie, regionale dagbladen (Noordhollands Dagblad, Haarlems Dagblad, Leidsch Dagblad, IJmuider Courant en De Gooi- en Eemlander) en digitale merken zoals Dumpert, Culy, NSMBL, J/M Ouders, Jaap, Metro en GroupDeal. Recent is het aanbod voor adverteerders verrijkt met de regionale dag- en weekbladen van Mediahuis Noord (o.a. Leeuwarder Courant, Dagblad van het Noorden en Friesch Dagblad) en Mediahuis Limburg (o.a. De Limburger). Meer weten over adverteren bij Mediahuis? Neem dan contact met ons op.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Alle tarieven voor je op een rij

Jij wilt met adverteren doelen en doelstellingen bereiken. Wij helpen je daarbij en denken graag mee om samen een voorstel op maat te maken. Wil je weten wat de kosten zijn voor adverteren? Bekijk al onze advertentietarieven via de download of neem contact met ons op. We staan voor je klaar.

Bekijk alle tarieven
Wayne Parker Kent
Wayne Parker Kent
Wayne Parker Kent

Strategie, creatie en productie door Wayne Parker Kent

Ons content marketing bureau Wayne Parker Kent ontwikkelt alle commerciële strategieën, concepten en producties. Gebruikmakend van alle inzichten vanuit onze merken ontwikkelt het bureau alle campagnes. Zowel binnen als buiten ons netwerk.

Meer over Wayne Parker Kent
Adverteren bij Mediahuis
Adverteren bij Mediahuis
Adverteren bij Mediahuis

Alle aanleverspecificaties

Hier vind je alle aanleverspecificaties, soorten en formaten. Van advertorial tot 3D cube. Overzichtelijk en verhelderend.

Bekijk alle aanleverspecificaties

Alle voorwaarden. Wel zo handig.

Alles over mogelijkheden, deadlines qua reservering en aanlevering. Op de hoogte van alle voorwaarden, de beste conditie om vanuit te vertrekken.

Bekijke alle voorwaarden

Vragen? We zijn hier om te helpen!