Zoeken:

Plaatsen van familieberichten
Plaatsen van familieberichten
Plaatsen van familieberichten

Familieberichten

Familieberichten. Persoonlijk, betrokken en intiem.

Familieberichten zijn de overlijdensadvertenties, dankbetuigingen en in memoriams in De Telegraaf en de regionale dagbladen. Deze berichten kun je eenvoudig plaatsen via ons online platform.

Bezoek familieberichten.nl
Plaatsen van rouwberichten.
Plaatsen van rouwberichten.
Plaatsen van rouwberichten.

Familieberichten in De Telegraaf en regionale dagbladen

Je kunt eenvoudig een familiebericht opgeven via het online opmaaksysteem. Waar gewenst kan dit ook per mail gestuurd worden naar [email protected], voorzien van de juiste tekst en eventuele afbeelding, de gewenste plaatsingsdatum, de titel waarin de advertentie geplaatst dient te worden en het factuuradres.

Naar familieberichten.nl
Familieberichten in de krant
Familieberichten in de krant
Familieberichten in de krant

Feestelijke berichten

Er is ook ruimte voor vrolijke berichten zoals jubilea, geboorte-, verlovings- en huwelijksaankondigingen. Deze vrolijke berichten kun je plaatsen via Speurders.nl.

Bezoek Speurders.nl
Familieberichten Menselinq
Familieberichten Menselinq
Familieberichten Menselinq

Een online familiebericht plaatsen of bekijken?

Voor het plaatsen en bekijken van online berichten bezoekt u Mensenlinq.nl. Deze website is tevens geschikt voor iedereen die meer wil weten over het onderwerp overlijden en wat daarbij komt kijken.

Bezoek Mensenlinq.nl

Tarieven en formaten

Een overzicht van de tarieven en de kolombreedtes

Bekijk de tarieven

Aanleveren voor publicatie

De deadline voor het aanleveren van een familiebericht voor uitvaartverzorgers en particulieren is één dag voor plaatsing vóór 15.00 uur. Voor plaatsing in de maandagkrant is de deadline voor het aanleveren van materiaal vóór vrijdag 15.00 uur. Voor plaatsing in de zaterdagkrant van De Telegraaf is de deadline voor het aanleveren van materiaal, één dag voor plaatsing vóór 13.00 uur. Wil je meer weten of heb je hulp nodig? De afdeling Familieberichten is telefonisch bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 8:30 uur tot 17:00 uur of stuur een e-mail aan [email protected].

Bel (0)88 824 0135

Meer weten over het plaatsen van een familiebericht? Ons team staat voor je klaar.