Zoeken:

Zakelijk adverteren

Zakelijk adverteren De Telegraaf
Zakelijk adverteren De Telegraaf
Zakelijk adverteren De Telegraaf

De Telegraaf, al jaren de grootste onder zakelijke beslissers

De Telegraaf is het grootste dagbladmerk onder de zakelijke beslissers in Nederland. Dat blijkt uit de door NOM gepubliceerde mediabereikcijfers van het Decision Makers Survey (DMS 2022); het onafhankelijke bereiksonderzoek onder zakelijke beslissers. Uit een steekproef van 2.758 respondenten blijkt dat dagbladmerk De Telegraaf met een merkbereik van 50,4% de grootste is.

Download de infographic

In de woonkamer, in de Tweede Kamer én in de bestuurskamer. Iedere dag. De Telegraaf

Een dagblad met een écht landelijke dekking

De Telegraaf bereikt via haar print en online platformen maar liefst 50,4% van de zakelijke beslissers in Nederland. Daarnaast biedt De Telegraaf als enig landelijk dagblad een écht landelijke dekking. Zo bereik je jouw zakelijke doelgroep door héél Nederland.

Bereik ondernemers tot diep in de regio

Met Mediahuis Connect maak je via één centraal loket de verbinding met ondernemers tot diep in de regio.

 De Telegraaf, gecombineerd met onze regionale dagbladen, lokale huis-aan-huiskranten en nieuwsbladen in Limburg, Noord-Holland en de noordelijke provincies bieden een ongeëvenaarde landelijke én regionale dekking binnen deze zakelijke doelgroep.

Meer informatie over Mediahuis Connect
Elastic Social_LinkedIn
Elastic Social_LinkedIn
Elastic Social_LinkedIn

Voeg gemakkelijk extra bereik toe aan je LinkedIn campagne

Met Elastic Social tap je met jouw social media post in op ons kwalitatieve en vertrouwde netwerk. Zonder daarbij extra productiekosten te maken. Zo voeg je gemakkelijk extra bereik toe aan je LinkedIn campagne. Uiteraard kun je jouw bericht op basis van data verspreiden onder de door jou gewenste zakelijke doelgroep op ons netwerk. Met Elastic Social reken je af op basis van je campagnedoelstelling: gegarandeerde aandacht of gegarandeerde clicks.

Meer weten over zakelijk adverteren? We staan voor je klaar.