Brand onderzoek Mediahuis
Brand onderzoek Mediahuis
Brand onderzoek Mediahuis

Recruitment

Het vinden van de juiste kandidaat doe je via Mediahuis

Het recruitmentproces versnellen en efficiënter maken? Jouw merk onder de aandacht brengen bij de juiste doelgroep? De juiste kandidaat vinden binnen een korte periode? Bij Mediahuis weten wij als geen ander welke uitdagingen er zijn op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie en recruitment. Wij gaan graag samen met jou op zoek naar de juiste kandidaat.

Adverteren in print

Op de zaterdag heeft De Telegraaf in DFT een katern over carrière. Op deze plek worden de vacatures in een mooi umfelt geplaatst. Ook in de titels van Het Noord-Hollands dagblad is op de zaterdag een specifieke personeelspagina. De meest gekozen advertentieformaten zijn verzameld in deze tariefkaart.

Tariefkaart vacatures

Slim targeten

Bij Mediahuis bereiken wij heel Nederland: van jong tot oud, mannen en vrouwen, hoger en lager opgeleid, van Noord tot Zuid. Maar voor een vacature wil je meestal een specifieke doelgroep bereiken. Maak daarom gebruik van onze slimme targeting mogelijkheden waarbij we regio's, socio-demografische gegevens, interesses en contextuele data kunnen combineren.

Van commercial tot productvideo en explainer. Adverteren met video.
Van commercial tot productvideo en explainer. Adverteren met video.
Van commercial tot productvideo en explainer. Adverteren met video.

Awareness voor jouw Employer Branding Video

Ook een Employer Branding video kun je op ons netwerk goed kwijt. Bijvoorbeeld getarget op jongeren via ons eigen MCN op Youtube of op een platform als Dumpert. Maar ook de Lifestyle titels met hoge selectiviteit op Gen Z en Millennials behoren tot de mogelijkheden. Wij bieden hiermee een groot aanvullend bereik op de relatief oude doelgroep die via televisie te bereiken is.

Branded Content

Elastic Native verbindt al onze mediamerken en distribueert de branded content op basis van data alleen onder de door jou gewenste doelgroep, ongeacht het platform wat ze bezoeken. Of juist op platformen waar jouw doelgroep selectief aanwezig is. De content wordt slim ingeladen onder een ander (gerelateerd) artikel zodat de bezoeker naadloos verder kan lezen. Pas wanneer een bezoeker jouw artikel langer dan 15 seconden leest, worden er kosten in rekening gebracht. Op deze manier investeer je alleen in de mensen die jouw verhaal interessant vinden en betaal je alleen voor resultaat..

Clicks realiseren voor jouw vacature

De native producten Elastic Social en Fluid ad zijn onze producten die de hoogste CTR behalen en daarmee heel erg geschikt om clicks naar jouw vacature te realiseren.

Carrière Umfelt

Binnen Telegraaf.nl/dft is er een speciale pagina om je arbeidsmarkt gerelateerde verhalen of advertenties te vertonen. Elke dag worden hier de verhalen verzameld die met carrière te maken hebben.

Bezoek de DFT carrière pagina

Dumpert Filmt Je Werkplek

Inmiddels zijn er al 5 seizoenen uitgebracht van Dumpert Filmt Je Werkplek. In iedere aflevering testen René en Sylvana op eigen wijze een werkplek. Er kijken gemiddeld 300.000 mensen per aflevering. Het is mogelijk een geheel gesponsorde aflevering te maken. Of om voorafgaand aan de serie te adverteren met (custom made) Pre-roll.

Bekijk een aflevering

Meer weten over de mogelijkheden? Ons team staat voor je klaar.