Zoeken:

Brand onderzoek Mediahuis
Brand onderzoek Mediahuis
Brand onderzoek Mediahuis

Recruitment

Liever direct een voorstel ontvangen?

Contact opnemen

Het vinden van de juiste kandidaat doe je via Mediahuis

Het recruitmentproces versnellen en efficiënter maken? Jouw merk onder de aandacht brengen bij de juiste doelgroep? De juiste kandidaat vinden binnen een korte periode? Bij Mediahuis weten wij als geen ander welke uitdagingen er zijn op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie en recruitment. Wij gaan graag samen met jou op zoek naar de juiste kandidaat.

Adverteren in print

Op zaterdag heeft De Telegraaf in DFT een katern over carrière. Ook in onze regionale titels is er op zaterdag een personeelspagina. De vacatures worden in een mooi umfeld geplaatst en is dus de plek om vacatures wereldkundig te maken.

Online data audiences tool - Mediahuis
Online data audiences tool - Mediahuis
Online data audiences tool - Mediahuis

Slim targeten

Hoewel we bij Mediahuis in staat zijn om heel Nederland te bereiken, vraagt de keuze om een specifieke kandidaat om een andere benadering. Daar hebben wij wat op gevonden. Maak gebruik van onze slimme targeting-mogelijkheden, waarbij we regio's, sociologische en demografische gegevens, interesses en contextuele data kunnen combineren. Zo kom je binnen no-time uit op de kandidaat die jullie organisatie gaat versterken.

Van commercial tot productvideo en explainer. Adverteren met video.
Van commercial tot productvideo en explainer. Adverteren met video.
Van commercial tot productvideo en explainer. Adverteren met video.

Awareness voor jouw Employer Branding Video

Ook een Employer Branding video kun je op ons netwerk goed kwijt. Bijvoorbeeld getarget op jongeren via ons eigen MCN op Youtube of op een platform als Dumpert. Maar ook de Lifestyle titels met hoge selectiviteit op Gen Z en Millennials behoren tot de mogelijkheden. Wij bieden hiermee een groot aanvullend bereik op de relatief oude doelgroep die via televisie te bereiken is.

De Telegraaf - Branded Content
De Telegraaf - Branded Content
De Telegraaf - Branded Content

Branded Content

Eén van onze succesvolle producten is Elastic Native. Elastic Native verbindt al onze mediamerken en distribueert branded content op basis van data en alleen onder de door jouw gewenste doelgroep, ongeacht het platform dat bezocht wordt. De content wordt ‘slim ingeladen’ onder een ander (gerelateerd) artikel, zodat de bezoeker naadloos verder kan lezen. Pas wanneer een bezoeker jouw artikel langer dan vijftien seconden leest, worden er kosten in rekening gebracht. Op deze manier investeer je slechts in de mensen die jouw verhaal interessant vinden en betaal je alleen voor resultaat.

Lees meer

Clicks realiseren voor jouw vacature

De native producten Elastic Social en Fluid ad zijn onze producten die de hoogste CTR behalen en daarmee heel erg geschikt om clicks naar jouw vacature te realiseren.

Dumpert Filmt Je Werkplek

Het grote voordeel van een samenwerking met Mediahuis is toegang tot al onze platformen. En dat is allang niet alleen meer print. Neem de succesvolle reeks van ‘Dumpert Filmt Je Werkplek’, waar René en Sylvana op eigen wijze een werkplek komen testen. Vergis jullie niet, daar kijken per aflevering 300.000 mensen naar en is de ultieme manier om jullie bedrijf onder de aandacht te brengen. Ook nu zijn de mogelijkheden weer oneindig: Het is mogelijk een geheel gesponsorde aflevering te maken, of om voorafgaand aan de serie te adverteren met een (custom made) pre-roll.

Bekijk een aflevering

Meer weten over de mogelijkheden? Ons team staat voor je klaar.