Zoeken:

Wij zijn Mediahuis. Welkom.

Bekende merken. Breed bereik.

Wij zijn een mediahuis gebouwd op een onvoorwaardelijk geloof in onafhankelijke journalistiek. Met onze bekende merken als De Telegraaf, VROUW, Privé, GroupDeal, NSMBL en Dumpert bereiken we een brede selectie doelgroepen in heel Nederland. Tegelijk hebben we dankzij regionale merken als Noordhollands Dagblad en Haarlems Dagblad een hechte band met de regio.

Wij brengen mensen en verhalen samen

Door simpelweg te luisteren naar ons publiek en jouw doelgroep. We weten wat hen drijft en interesseert. Wat belangrijk is en belangrijk gaat worden.

Bekijk onze cases

Wij kijken verder

Verder dan de eigen voordeur, plat bereik en standaard oplossingen. Wat er ook voor nodig is om samen succesvol te worden en te blijven.

Bekijk onze merken
Noordhollands Dagblad - Mediahuis
Noordhollands Dagblad - Mediahuis
Noordhollands Dagblad - Mediahuis

Duurzame relaties bouwen en koesteren

Met diepgaande kennis van publiek en het medialandschap. Dat is waar we in geloven. Relaties met ons publiek, jouw doelgroep en elkaar. Al decennia lang. Daar zijn we trots op.

Ontdek de mogelijkheden
Een duurzaam Mediahuis
Een duurzaam Mediahuis
Een duurzaam Mediahuis

Een duurzaam Mediahuis

We zien het als onze verantwoordelijkheid om onze sociale, ecologische en financiële doelen op elkaar af te stemmen en zo het succes van onze organisatie op een verantwoorde en duurzame manier te verzekeren. Mediahuis Nederland is onderdeel van een Europese mediagroep met bedrijven en activiteiten in België, Nederland, Ierland, Duitsland en Luxemburg. Gezamenlijk vinden wij het belangrijk om te werken aan onze duurzaamheid en een positieve bijdrage te leveren aan de samenleving.

Lees meer

Bekijk onze video

We werken met veel plezier samen met

Benieuwd naar onze mensen?

Lees meer over onze organisatie en de manier waarop we werken.

Over onze organisatie