Zoeken:

Mediahuis Sportzomer 2024
Mediahuis Sportzomer 2024
Mediahuis Sportzomer 2024

Adverteren tijdens de Sportzomer

Van epische wedstrijden tot opwindende momenten. Bij Mediahuis breng je jouw boodschap tot leven. Klaar om te scoren?

Sportzomer 2024

Van epische wedstrijden tot opwindende momenten. Bij Mediahuis breng je jouw boodschap tot leven tijdens Euro 2024, de Olympische Spelen en andere spraakmakende sportevenementen. Profiteer van ons brede bereik en betrokken publiek om jouw merk in de schijnwerpers te zetten. Met aantrekkelijke pakketten en maatwerkopties bieden wij jou de perfecte kans om jouw doelgroep te bereiken. Mis deze unieke gelegenheid niet om jouw merk te laten associëren met de opwinding en passie van de sportzomer. Neem contact met ons op en maak van 2024 een onvergetelijke sportieve triomf voor jouw merk! Wij staan klaar om te scoren.

Telegraaf Sportzomer 2024
Telegraaf Sportzomer 2024
Telegraaf Sportzomer 2024

De EK special in ​De Telegraaf

De Telegraaf doet uitgebreid verslag tijdens het EK, in de krant én online. Daarnaast verschijnt er een unieke special voorafgaand aan de start van het EK. In deze extra dikke special zal er uitgebreid worden ingegaan op de verschillende teams, speelschema’s en uiteraard het Nederlands elftal. Kortom, alles wat de voetballiefhebber moet en wil weten.

Download meer informatie
Olympische Spelen
Olympische Spelen
Olympische Spelen

De Olympische Spelen special in De Telegraaf

De Telegraaf zal uitgebreid verslag doen tijdens de Olympische Spelen in de krant én online. Daarnaast verschijnt er op dinsdag 23 juli 2024 een 16 pagina’s tellende special waarin er uitgebreid zal worden ingegaan op de verschillende sporten, speelschema’s en uiteraard onze eigen topsporters.

Download meer informatie
Telegraaf sport
Telegraaf sport
Telegraaf sport

Mediahuis Connect

Naast onze specials bieden we een scala aan mogelijkheden om zichtbaar te zijn rondom de verschillende sportevents, waaronder in print. Met Mediahuis Connect heb je de mogelijkheid om in een keer, via één centraal loket, de verbinding te maken met héél Nederland. Van noord tot zuid. Van het Dagblad van het Noorden tot De Limburger en alles daartussen. Bovendien bereik je met een plaatsing via Mediahuis Connect maar liefst 1,4 miljoen sportliefhebbers.

IJmuider Courant
IJmuider Courant
IJmuider Courant

Scoor online succes

Duik ook digitaal in de sportzomer van 2024 met Mediahuis! Op basis van de data omtrent het​ leesgedrag van onze bezoekers hebben​ wij diverse sport audiences opgebouwd binnen​ het totale netwerk van Mediahuis, bestaande uit 9,4 miljoen Nederlanders. Bekijk de data audiences via onze online Audience Tool.

Bekijk ook onze data audiences

Laat van je horen bij een groot publiek

Audiohuis biedt een breed en divers portfolio aan podcasttitels en biedt diverse sportpodcasts aan zoals FC Afkicken en Kick-off met Valentijn Driessen. Daarnaast lanceert Audiohuis ter gelegenheid van de Olympische Spelen een nieuwe podcast: The Road To Paris. Ben je op zoek naar een plek tussen meeslepende sportcommentaren, diepgaande analyses en boeiende interviews? Wij hebben alles in huis om jouw merk te laten groeien.

Tijdelijke korting met onze Sportzomer Pakketten

Speciaal voor jou hebben we drie sportzomer pakketten samengesteld: brons, zilver en goud. Bekijk ze nu! Liever een voorstel op maat? Geen probleem. Mediahuis biedt talloze kansen om jouw merk in het oog te laten springen tijdens de sportzomer van 2024. Denk aan opvallende mogelijkheden met de inzet van video, adverteren bij Telesport, impact maken met ons online sportchannel, zichtbaarheid in De Telegraaf Lunchupdate of verrijk je campagnes met de kracht van onze podcasts. Kortom, bij Mediahuis creëren we de ideale omgeving waarin jouw boodschap schittert te midden van de sportieve actie.

Download onze pakket deals

Bekijk ook de video

Bekijk ook ons Sportzomer Webinar

Duik in de sportzomer van 2024 met ons webinar. We nemen je mee op een opwindende reis door de sportevenementen van het jaar. Als adverteerder of bureau krijg je een exclusieve kijk op de kansen die deze sportzomer biedt om jouw merk(en) in de schijnwerpers te zetten! Van sensationele competities tot adembenemende sportmomenten, ontdek hoe je jouw boodschap kunt integreren in het hart van de actie. Dit webinar is gehost door ons dynamische duo: Elise Kop en Mats van der Zon.

Naar het webinar

Meer weten? Wij staan voor je klaar om te scoren.