Zoeken:

Social Media met Mediahuis
Social Media met Mediahuis
Social Media met Mediahuis

Maak met jouw social media-post nóg meer impact

Ontdek de mogelijkheden

Ontdek de extra mogelijkheden van social media

Social media zijn erg vluchtig. Mensen scrollen snel door hun tijdlijn en de aandacht trekken is een uitdaging. Wil jij jouw doelgroep bereiken via social media en de attentiewaarde van jouw post vergroten? Dan kun je bij ons jouw eigen social media-post verspreiden via ons grote netwerk van maar liefst 9,4 miljoen Nederlanders.

Meer bereik op social media met Mediahuis
Meer bereik op social media met Mediahuis
Meer bereik op social media met Mediahuis

Wat is Elastic Social?

Met jouw berichten op Facebook, LinkedIn en Instagram heb je vaak al een bereik onder jouw volgers. Wil je dit bereik nog groter maken? Met Elastic Social plaats je jouw social media-post op ons netwerk, zowel op mobiel als op desktop. Natuurlijk effectief verspreid onder de door jou gewenste doelgroep. Je hebt de keuze tussen het aanleveren van jouw eigen post of het door ons laten opmaken van een post in jouw stijl. Elastic Social kan worden afgerekend op basis van de doelstelling die bij jouw campagne past: gegarandeerde aandacht of gegarandeerde clicks.

TikTok posts verspreiden via Mediahuis
TikTok posts verspreiden via Mediahuis
TikTok posts verspreiden via Mediahuis

Extra bereik toevoegen aan jouw TikTok-video?

Breng jouw TikTok-video’s onder de aandacht bij je doelgroep met behulp van Elastic TikTok. De TikTok-video wordt automatisch afgespeeld met autoplay. Naast de TikTok-post kun je ook de nodige informatie kwijt in de titel en de omschrijving. We kunnen ook een call-to-action toevoegen aan de advertentie en de (volledige) video is ook nog eens clickable! Wat wil je nog meer?

Elastic Spotify
Elastic Spotify
Elastic Spotify

Geef geluid aan jouw Spotify

Wil jij jouw podcast of playlist onder de aandacht brengen bij (potentiële) luisteraars en meer downloads generen? Zet dan samen met ons een Elastic Spotify campagne op. Daarmee breng je jouw podcast of playlist op Spotify onder de aandacht op ons netwerk. Elastic Spotify kan worden afgerekend op basis van gegarandeerde aandacht, dit betekent dus 100% viewable impressies. De podcast of playlist speelt af door op de play-button te drukken. Er kan ook direct doorgeklikt worden naar Spotify.

Bekijk de Rijksmuseum case
Adverteren op Culy.nl
Adverteren op Culy.nl
Adverteren op Culy.nl

Pin jouw culinaire post vast op Culy

Culy inspireert dagelijks met artikelen waar het water je van in de mond loopt. Van heerlijke recepten tot handige filmpjes over eten en slimme tips voor in de keuken. Wist je dat je niet alleen op de website van Culy kunt adverteren maar ook op het succesvolle Pinterest-kanaal? Zo heb je een geweldig bereik onder echte foodies! Een Pinterest-post wordt alleen verkocht in combinatie met een artikel op Culy.nl. Dit wordt ontwikkeld en gefotografeerd door de redactie van Culy, vanzelfsprekend in samenspraak met jou.

Benieuwd hoe jij jouw bereik op social media kan vergroten? Neem vrijblijvend contact met ons op. Er is altijd iemand thuis.