Zoeken:

Adverteren met Mediahuis Connect

Gemakkelijk adverteren via één centraal loket. Van noord tot zuid.

Contact opnemen

Gemakkelijk adverteren via één centraal loket

Mediahuis Connect biedt merken de mogelijkheid om in een keer, via één centraal loket, de verbinding te maken met héél Nederland. Van noord tot zuid. Via sterke journalistieke merken met een gevestigde toppositie binnen hun verspreidingsgebied. Van het Dagblad van het Noorden, tot De Limburger en alles daartussen.

Gemakkelijk landelijk adverteren via één centraal loket met Mediahuis Connect.
Gemakkelijk landelijk adverteren via één centraal loket met Mediahuis Connect.
Gemakkelijk landelijk adverteren via één centraal loket met Mediahuis Connect.

Bereik 5,2 miljoen mensen. Iedere dag.

Met één landelijk dagblad, 9 regionale dagbladen, 44 lokale nieuwsbladen en huis-aan-huiskranten en meer dan 85 digitale platforms biedt Mediahuis Connect adverteerders het grootste bereik door héél het land en recht in de regio. Mediahuis Connect bereikt dagelijks 5,2 miljoen mensen via print en online.

Landelijk adverteren met Mediahuis Connect
Landelijk adverteren met Mediahuis Connect
Landelijk adverteren met Mediahuis Connect

Iedere dag liggen onze vertrouwde media op de deurmat.

Ook op die van jouw doelgroep. Die directe relatie is waardevol. Door de data op basis van miljoenen contactmomenten met onze lezers weten wij wie zij zijn, waar zij behoefte aan hebben en wat hun voorkeuren zijn. Dat zorgt ervoor dat wij jouw boodschap gericht en effectief kunnen verspreiden.

Een landelijk dagblad met écht landelijke dekking

De Telegraaf biedt als enig landelijk dagblad een écht landelijke dekking. In combinatie met de dominantie van de regionale merken binnen hun verspreidingsgebied, biedt Mediahuis Connect een efficiënte én effectieve oplossing voor adverteerders om hun boodschap impactvol onder de aandacht te brengen van vele doelgroepen.

En dominantie in de regio

Mediahuis Connect biedt zeer sterke posities recht in de regio. Van noord tot zuid hebben onze merken dagelijks een belangrijke rol in het leven van miljoenen mensen. Met onze regionale dagbladen en lokale huis-aan-huiskranten en nieuwsbladen in Limburg, Noord-Holland en de noordelijke provincies beiden we een ongeëvenaarde landelijke én regionale dekking.

Onze tarieven

Zoveel titels, zoveel doelgroepen, zoveel bereik. Bekijk alle tarieven en mogelijkheden.

Bekijk de tarieven

Ontdek de kracht van Mediahuis Connect

Aanleverspecificaties

Vind alle aanleverspecificaties om te adverteren in print.

Aanleverspecificaties print

Meer informatie of een vrijblijvende offerte?