Zoeken:

Mediahuis.nl is vernieuwd. Beter gezegd: gloednieuw. De Telegraaf Media Groep (TMG) opereert voortaan onder de naam Mediahuis Nederland. En een nieuwe naam verdient een nieuwe website. Welkom op Mediahuis.nl

Mediahuis.nl is het uithangbord van Mediahuis Nederland, vroeger bekend als TMG. De website biedt een ‘content driven experience’. Oftewel, Mediahuis.nl is gebaseerd op creatieve, informatieve en bovenal waardevolle inhoud. Wat dit betekent voor jou? Hier vind je de de nieuwste insights over content partnerships, display, print en video. Wij publiceren longreads van onze thought leaders uit de marketing en media, video’s en infographics, gebaseerd op onze diepgravende data analyses.

Kennis delen

Wij zijn één van de grootste mediabedrijven van Nederland, met merken waar we trots op zijn. Wij bereiken een grote diversiteit aan doelgroepen. Landelijk bekende mediamerken zoals De Telegraaf en Privé. Digitale nichetitels zoals Culy, Want en NSMBL. En alles daar tussen in. Iedere dag weer.

De deur staat open

Mediahuis Nederland is er op gericht om mensen te laten excelleren. Dat geldt voor onze medewerkers, maar juist ook voor onze klanten en lezers. Op deze website heb je een overzicht van het werk dat we doen voor onze klanten, je leert hoe we dat doen. En als je een vraag hebt, dan is er altijd een makkelijke manier om contact met ons op de te nemen. Gewoon via de mail of telefoon. Aarzel niet, er is altijd iemand thuis!