Zoeken:

NSMBL lanceert De GroepsApp – een luchtige podcast over jonge vrouwen in de mediawereld 

Vrouwenlifestylewebsite NSMBL, onderdeel van Mediahuis Nederland, lanceert vanaf vandaag een podcast: De GroepsApp. Hierin gaan NSMBL’s redacteuren Emma Toussain, Karlijn van Spankeren en Sophie Hendriks in gesprek over wat hen bezighoudt als twintigers in de mediawereld, het leven van de jonge vrouw in het algemeen en nog veel meer. 

In De GroepsApp (nu te beluisteren via Spotify en Apple) gaan drie redacteuren van NSMBL in gesprek over alles wat hen bezighoudt als twintigers in de mediawereld. Ze behandelen hun week als redacteur, want wat doe je nou eigenlijk als je bij een lifestylewebsite werkt? Je leeft als jonge vrouw in de mediawereld met je telefoon in je hand, je bent continu bereikbaar voor iedereen, vandaar dat de groepsapp de ideale plek is om alles te bespreken.  

Ook praten ze over de laatste trends en het laatste nieuws, uiteraard ook terug te lezen op NSMBL.nl. Dit omdat je als jonge vrouw natuurlijk op de hoogte wil zijn van alles wat trending is. Daarna pakken ze door met een aantal unpopular opinions, die elke week weer anders zijn, de één nog controversiëler dan de ander… Zoals ‘seks op de eerste date moet kunnen’ of ‘mannen moeten betalen voor de morning-afterpil’. Hoe kijken Emma, Karlijn en Sophie naar bepaalde situaties? Alles kan en mag besproken worden, maar wel met een hoop positiviteit en nuchterheid, zoals op de website zelf ook gedaan wordt. 

De makers voorzien de luisteraars ook van veel tips. Waar wil je heen in het weekend? Welk feestje wil je niet missen? Welke beautytruc gaat je leven veranderen? NSMBL is al jaren een populaire online gids vol met handige tips en die komen in de podcast ook zeker aan bod. Als laatste roepen ze de rubriek Ask A Guy weer in het leven, waarin verschillende mannen advies geven aan luisteraars middels een spraakbericht. Dit omdat het soms fijn is om advies te krijgen vanuit een mannelijk perspectief, helemaal als het gaat om daten. Luisteraars die wel wat advies kunnen gebruiken kunnen de redactie een DM sturen via Instagram @nsmbl, dat blijft geheel anoniem. 

De GroepsApp is boeiend voor jonge vrouwen die graag op de hoogte zijn van de laatste trends, het leven niet al te serieus nemen, uren kunnen kletsen met vrienden en vriendinnen én interesse hebben in het medialandschap. Maar uiteraard is iedereen welkom; als je maar van gezelligheid houdt én zelf ook een beetje aan je telefoon vastgeplakt zit. 

De NSMBL-podcast De GroepsApp verschijnt iedere woensdagochtend en is te beluisteren via de bekende podcast-apps.