Zoeken:

Metro’s podcast De Werkvloer is terug

Na een succesvolle start is Metro’s podcast De Werkvloer terug. Hoe ziet de werkdag van een ander eruit en hoe word je forensisch arts of actrice? Daar kom je achter in het nieuwe seizoen van De Werkvloer. Metro’s Geld & Carrière-redacteur Jana Witteman gaat iedere aflevering in gesprek met een beroepsexpert én wint advies in bij de psycholoog. Thijs Launspach en Sabine Klaver, beiden psycholoog en expert op het gebied van mentale gezondheid, schieten ons te hulp. Hoe ga je bijvoorbeeld om met een negatieve leidinggevende? En zijn we niet te veel gefocust op productiviteit?

Podcasthost Jana Witteman is blij met de start van het nieuwe seizoen van de Werkvloer: “Crime-schoonmaker Tuğrul Çirakoğlu neemt ons mee in zijn heftige werkdagen: van bebloede drugsnaalden opruimen tot een badkamer met 150 kilo poep schoonmaken. We bespreken waarom hij dit werk is gaan doen, wat het oplevert en hoe hij dit allemaal aankan. Het eerste fragment van de aflevering is op TikTok al 250.000 keer bekeken, dus ook op de socials worden we al goed gevonden.”

Benieuwd welke dienst Çirakoglu nooit vergeet, hoe hij zijn bedrijf heeft opgebouwd en hoe hoog de facturen zijn die hij nu verstuurt? Je hoort het in de nieuwste aflevering van De Werkvloer. Daarnaast is psycholoog en schrijver Thijs Launspach te gast en bespreken we het verschil tussen efficiëntie en productiviteit.

Wat de luisteraar dit seizoen verder kan verwachten? We nemen onder andere een kijkje in het leven van een gevangenisbewaarder en duiken in het werk van zowel een forensisch én cosmetisch arts.

De Werkvloer is om de week op donderdag te beluisteren in je favoriete podcast-app of via deze link.