Zoeken:

Audiohuis lanceert een boeiende reeks nieuwe podcasts: Ontdek ze nu!

Audiohuis staat nooit stil. Iedere week breiden zij de podcastbibliotheek uit met nieuwe titels, variërend van boeiend entertainment tot diepgaande gesprekken. Heb je ooit nagedacht over de kracht van adverteren in een podcast voor jouw merk? Met podcasts kun je zowel een breed als een specifiek doelpubliek bereiken. Door het beperkte aantal adverteerders in een podcast, hebben luisteraars alle aandacht voor jouw merk, wat zowel voor naamsbekendheid als conversiedoelen enorm effectief kan zijn. We hebben de nieuwste podcasts voor je op een rij gezet:

Vroeger vs Nu met Fleur Overgaag
Op sociale media schitteren talloze influencers met content die de harten van miljoenen mensen verovert. Onder deze sterren bevindt zich comedian Fleur Overgaag, die haar hilarische ‘Vroeger vs Nu’-video’s deelt via Instagram en TikTok. Deze video’s zijn niet alleen humoristisch, maar ook buitengewoon herkenbaar voor veel mensen in Nederland. In deze gloednieuwe podcast gaat Fleur in gesprek met verschillende gasten over opvoeden, met een knipoog naar het verleden. Luister hier de podcast.

Chantal & Tina
Wil je meeliften op de showbizz? Het tweede seizoen van Chantal & Tina, van &C, is in de maak! In deze podcast bespreken de dames de gewone en ongewone gebeurtenissen van in hun leven. Luister hier het eerste seizoen.

Help, ik heb een puber!
Deze podcast is net gelanceerd en nu al enorm populair. Schrijver Kluun en Yvanka van der Zwaan bespreken alles over het opvoeden van tieners, met elke week een nieuw thema en uitnodigingen voor experts. Wil je jongeren bereiken? Ouders inspireren? Dit is de perfecte podcast om je merk in te integreren. Luister hier naar de afleveringen.

Niet te Geloven
In deze podcast onderzoekt Ruben met zijn vader het thema homoseksualiteit en geloof. Deze podcast is vanaf 13 maart te beluisteren. Nieuwsgierig geworden? Luister hier naar de trailer.

Wil je meer weten over deze podcasts of over de advertentiemogelijkheden voor jouw merk? Neem contact op met jouw accountmanager of via ons contactformulier. Er is altijd iemand thuis.