Zoeken:

Ieder jaar vindt in de laatste week van september de Nationale Vitaliteitsweek plaats. In deze week wordt er extra aandacht gegeven aan de vitaliteit van werkend Nederland. Bij Mediahuis vinden wij het belangrijk dat iedereen binnen de organisatie zich vitaal kan voelen en dus doen wij ook mee aan de Nationale Vitaliteitsweek.

Vanaf aanstaande maandag trappen we af met een bijzonder programma voor al onze collega’s. We bieden diverse workshops aan waarin collega’s geïnspireerd kunnen worden, je kunt helemaal losgaan tijdens een boks-training, er kan genoten worden van een heerlijke stoelmassage, er kan een potje voetbal of tafeltennis gespeeld worden en we bieden de mogelijkheid om je eigen smoothie bij elkaar te fietsen! En er is meer…

Je kunt gedurende deze week diverse interessante en passende artikelen en recepten vinden op Bedrock.nl en Culy.nl. Deze artikelen staan volledig in het teken van onderwerpen als self-care, food en vitaliteit. Je leest bijvoorbeeld op Bedrock.nl welke oefeningen je zelf eenvoudig kunt doen, alles over geluks hacks, hoe je een stressvrije ochtendroutine kunt hebben en party hacks voor als je even geen alcohol drinkt. Wil je weten hoe je zelf een gezonde wortelsoep met sinaasappel in elkaar fietst? Of lekkere vegetarische yakisoba noodles? Bezoek dan Culy.nl.