Zoeken:

Dumpert wint Beste Shortform Video bij CMTA 2023

Het regent prijzen voor Dumpert dit najaar. Tijdens Content Marketing The Awards (CMTA) is Dumpert’s campagne ‘Op z’n Dumpert’s: wat moet je doen bij een NL Alert?’ bekroond als Beste Shortform Video 2023. CMTA vond gisteravond plaats bij Beeld & Geluid in Hilversum. Tijdens deze feestelijke awardshow worden inspirerende contentmarketingcases in de spotlight gezet. Dumpert’s campagne won een Medal in de categorie Creatie. Medals worden door een vakjury toegekend voor uitstekend vakvrouwschap en vakmanschap op expertonderdelen van contentmarketing.

Dumpert’s campagne voor NL-Alert is gecreëerd in opdracht van het ministerie van Justitie en Veiligheid. Het ministerie van Justitie en Veiligheid heeft aan ons gevraagd om jonge mannen te informeren over NL-Alert zodat zij weten wat de melding betekent en welk protocol zij moeten volgen. Jonge mannen zijn een lastig te bereiken doelgroep, maar gelukkig hebben wij het ultieme medium in huis om hen te bereiken: Dumpert! Het resultaat: een unieke campagne waarin ‘op het randje’-humor gemixt werd met Dumpert-presentatrice Sylvana die een no-nonsense boodschap impactvol overbracht. Met bijna 1 miljoen organische impressies werd de doelstelling (650k impressies) ruimschoots gehaald.

Deze campagne werd onlangs ook bekroond voor ‘beste inzet social media’ tijdens de Grand Prix Content Marketing. Daarnaast heeft Dumpert deze maand ook de award voor ‘Populairste Jongerenwebsite’ in ontvangst genomen bij de Website van het Jaar-verkiezing.

Content Marketing | The Awards (CMTA) is een onafhankelijk initiatief van Platform Content Marketing, in intensieve samenwerking met strategisch partner Media Meetings.