Zoeken:

Valentijnsdag

Vier de liefde met Mediahuis

Vier de liefde met Mediahuis en ontdek onze Valentijnsacties

Ontdek onze betoverende kortingsacties en omarm de kracht van liefdevolle verhalen.

Social posts verspreiden via Mediahuis
Social posts verspreiden via Mediahuis
Social posts verspreiden via Mediahuis

Display verdubbelaar

Laat de liefde bloeien met deze tijdelijke Valentijnsactie! Boek nu een online campagne en ontvang het dubbele aantal impressies als ons liefdevol cadeau aan jou. Geef je merk de aandacht die het verdient en laat je boodschap stralen bij een groter publiek met deze romantische deal.

Adverteren in De Telegraaf
Adverteren in De Telegraaf
Adverteren in De Telegraaf

Print l'amour; dubbele liefde, halve kosten.

Dompel je merk onder in de kracht van print. Plaats een advertentie in onze dagbladen, magazines of nieuws- en weekbladen en ontvang de tweede plaatsing met maar liefst 50% korting. Verdubbel je impact, vergroot je zichtbaarheid en laat je boodschap resoneren als nooit tevoren.

De voorwaarden

Deze acties zijn geldig vanaf 14 februari 2024 t/m 15 maart 2024 en niet geldig i.c.m. andere acties, kortingen en aanbiedingen. De advertenties moeten geboekt worden in de actieperiode en geplaatst worden voor 31 maart 2024. Deze actie geldt op basis van beschikbaarheid en is op basis van het bruto advertentietarief. De display-aanbieding geldt alleen voor het Display Medium-pakket (medium rectangle, halfpage ad en billboard) via directe en programmatic guaranteed inkoop. Minimale orderwaarde 2500 euro. De uitlevering dient plaats te vinden voor 31 maart 2024. Geldt niet voor campagnes gericht op online gambling.

Meer weten? Er is altijd iemand thuis.