Search:

Laat je zien met Display

Liever direct een voorstel ontvangen?

Contact opnemen

Effectief aanwezig in vele vormen.

Op websites die jouw doelgroep bezoekt. Voor nieuwe leads of het vergroten van je naamsbekendheid. Display in video of beeld. Samen maken we het perfecte plaatje.

Jouw doelstellingen. Jouw manier.

Van retargeting tot vliegwiel voor content; met display advertising kan je vele kanten op. Onze strategen bepalen samen met jou de beste inzet.

Van premium tot programmatic.

Ben je op zoek naar een uiting die naadloos aansluit bij je content campagne? Dan ontwikkelen we een premium display uiting voor je. Liever alle touwtjes zelf in handen met programmatic advertising? Ook geen enkel probleem.

Mediahuis RON: zelfde netwerk, meer sterke merken.

Onlangs hebben wij de sterke regionale merken van Mediahuis Noord en Mediahuis Limburg toegevoegd aan ons online netwerk. Wij bereiken met ons netwerk 8 miljoen Nederlanders. Met onze channels bieden wij verdieping in de verschillende doelgroepen. Via Mediahuis maak je ook digitaal gemakkelijk de verbinding met héel Nederland. Van noord tot zuid. Wil je meer weten over Mediahuis Ron? Download dan de infographic.

Download Mediahuis RON

Brand Lift-onderzoek

Kijk jij graag verder dan KPI’s als impressies en kliks? Wil jij de daadwerkelijke impact van jouw campagne weten? Samen met Brand Metrics bieden wij een brand lift-onderzoek aan waarbij we het effect van jouw campagne bij Mediahuis meten. Juist de waarde die vòòr de klik plaats vindt, kunnen we middels dit onderzoek inzichtelijk maken. We meten de KPI’s bekendheid, overweging, voorkeur en aankoopintentie.

Lees meer

Bekijk onze tarieven

Samen stellen we de klantreis op en de bijbehorende communicatiepunten. Op meerdere momenten met ze praten? Of op één plek? Meerdere mogelijkheden, meerdere tarieven.

Tariefkaart 2022

Aanleverspecificaties

Vind alle aanleverspecificaties voor display advertenties.

Aanleverspecificaties overzicht

Meer weten over adverteren met display? Ons team staat voor je klaar.