Zoeken:

Een duurzaam Mediahuis

Duurzaamheid

Mediahuis Nederland is onderdeel van een Europese mediagroep met bedrijven en activiteiten in België, Nederland, Ierland, Duitsland en Luxemburg. Gezamenlijk vinden wij het belangrijk om te werken aan onze duurzaamheid en een positieve bijdrage te leveren aan de samenleving. Hoe we dat doen, delen we graag met je.

Een duurzaam Mediahuis
Een duurzaam Mediahuis
Een duurzaam Mediahuis

Een groene toekomst

Onze groene transitie is een opdracht voor ons allemaal. Tegen 2050 willen we een klimaatneutrale organisatie zijn. Daarvoor moet onze CO2-uitstoot netto naar nul bij het drukken en verdelen van onze kranten, in onze kantoren en op het vlak van mobiliteit. Om onze groene beloftes waar te maken hebben we ons gecommitteerd tot het stellen van wetenschappelijk onderbouwde klimaatdoelen, de zogenaamde Science Based Targets. Je kunt hier meer over lezen op de website van onze groep.

Lees meer
Zakelijk adverteren
Zakelijk adverteren
Zakelijk adverteren

Journalistiek die ertoe doet

Mediahuis gelooft in onafhankelijke journalistiek en sterke relevante media die een positieve bijdrage leveren aan onze samenleving. Dat is de kern van wat we doen en onze journalistiek biedt miljoenen mensen informatie, inzicht en inspiratie. Meer dan ooit is onafhankelijke journalistiek en pluriforme berichtgeving van belang. Daarom zijn wij medeoprichter geworden van het investeringsfonds Pluralis. Dit fonds wil onafhankelijke journalistiek en pluriforme berichtgeving helpen vrijwaren in Europese landen waar dit niet altijd vanzelfsprekend is.

Lees meer
Goed werkgeverschap Mediahuis Nederland
Goed werkgeverschap Mediahuis Nederland
Goed werkgeverschap Mediahuis Nederland

Goed werkgeverschap

De ontwikkeling en vitaliteit van onze medewerkers staat hoog op de agenda. We vinden het belangrijk om alle medewerkers de kansen en middelen te geven om te groeien, maar dat is lang niet het enige. Met elkaar in gesprek gaan, aandacht voor diversiteit, inclusie en een gezond evenwicht tussen werk en privéleven, zorgen ervoor dat onze medewerkers en hun talent goed tot hun recht komen. We maken met elkaar een cultuur van openheid met oog voor verschillen.