Zoeken:

Culy

Dagelijks culinair genieten

Merkbereik 422k
Pageviews 2.1MLN
Social volgers 213k
Leeftijd 20-54jr

Dit is Culy

Culy is hét culinaire platform waarbij dagelijks genieten leidend is. We reiken mensen handvatten aan om plezier te ondervinden in het koken, geven hen zelfvertrouwen om te koken en zorgen dat je altijd indruk maakt bij je vrienden. Met eigen Culy Homemade-recepten met lekkere food-fotografie, culinaire inspiratie, de beste restaurants en handige kooktips. Alles om dagelijks te kunnen genieten.

Plaatsen van familieberichten via Mediahuis
Plaatsen van familieberichten via Mediahuis
Plaatsen van familieberichten via Mediahuis

Een reis vol smaaksensaties

Als het aankomt op koken en recepten: Culy maakt moeilijke dingen makkelijker en makkelijke dingen leuker. Zowel uit eigen keuken, als tot ver over de grens. Altijd met die verrassende Culy-twist. Ook geeft Culy antwoord op die dagelijks terugkerende vraag: wat eten we vandaag?

Voor professionele amateurchefs

Culy is er voor iedereen met een liefde voor eten en smaak, die altijd op zoek is naar het lekkerste gerecht. Ervaren genieters die graag kokkerellen, maar ook insta-foodies die op zoek zijn naar de trends en hotspots. Van frietzaak tot sterrenrestaurant.

De Culy-twist

Culy biedt het volledige plaatje van zowel eigen recepten, kooktips, restaurants en nieuwtjes. Eigenzinnig, smaakvolle artikelen met een scheutje mening van de Culy-redactie. Wie Culy leest is altijd op de hoogte van wat lekker is. Al elf jaar een begrip in het culinaire landschap.

Adverteren op Culy?

Benieuwd hoe we samen kunnen werken?

Download de mediakit

Meer weten over de mogelijkheden? Ons team staat voor je klaar.