De Telegraaf

De meest besproken krant van Nederland

Merkbereik 6,2mln
Bereik 42%
Video plays 25mln
Social volgers 1.7mln

Dit is De Telegraaf

De Telegraaf is één van de belangrijkste mediamerken van Nederland. Een instituut in het medialandschap.

Onafhankelijk en uitgesproken

De Telegraaf heeft van alle dagbladen het grootste bereik en staat met ruim 50% van de Nederlandse bevolking in contact. In duidelijke taal, dichtbij de lezer. Via de papier en digitaal.

24 uur per dag actueel

Nieuws uit binnen- en buitenland. Achtergrondverhalen op het gebied van de actualiteit, sport, de financiële wereld en entertainment.

Voor gespreksbepalers

De Telegraaf bepaalt het gesprek. Durft een duidelijke mening te hebben. En is er dus voor mensen met een duidelijke mening. Die stelling nemen en ergens voor staan.

Telesport

Voetbal, autosport, schaatsen, tennis, darts en nog veel meer. Kortom alles met een scorebord. Telesport staat op het veld, in de baan en langs het circuit.

Telesport

DFT

De Financiële Telegraaf biedt al het nieuws over geld en economie. Duidelijk, helder en altijd 'on target'.

DFT

Vrouw

Een sterke binding met de Nederlandse vrouw. Met een wekelijks magazine, een tweemaandelijkse Glossy en een pagina in De Telegraaf. En natuurlijk 24/7 online.

VROUW

Familieberichten

Familieberichten zijn de overlijdensadvertenties, dankbetuigingen en in memoriams in De Telegraaf en de regionale dagbladen. Er is natuurlijk ook ruimte voor vrolijke berichten zoals jubilea, geboorte-, verlovings- en huwelijksaankondingen.

Bekijk familieberichten

Adverteren in De Telegraaf

Benieuwd hoe we samen kunnen werken?

Ontdek de mogelijkheden