Zoeken:

Mediahuis Radio
Mediahuis Radio
Mediahuis Radio

Mediahuis Radio

Maakt meer mogelijk.

Dit is Mediahuis Radio

Mediahuis Radio is het adres voor Nederlands mooiste radiostations: Radio Veronica, 100% NL, SLAM!, Sublime en Sunlite. Radiostations met ijzersterke audiocontent, duidelijk gepositioneerd, selectief in de doelgroep met altijd een toegevoegd bereik.

Mediahuis radio
Mediahuis radio
Mediahuis radio

De one-stop-shop voor strategie, creatie, productie en distributie.

Bij Mediahuis Radio helpen we doelstellingen te bereiken en kunnen we de marketeer op alle manieren ondersteunen en werk uit handen nemen.

Mediahuis Radio - De Tekentafel
Mediahuis Radio - De Tekentafel
Mediahuis Radio - De Tekentafel

De kracht van creativiteit in de praktijk

Binnen het interne reclamebureau van Mediahuis Radio kennen we de kracht van creativiteit. De Tekentafel ontwikkelt creatieve content en concepten, waarmee onze merken zich kunnen onderscheiden. En dit doen we niet alleen voor onze merken, maar ook met de merken waarmee we samenwerken. We voegen het vuur van beide merken samen en zorgen voor een juiste fit om één of meerdere doelgroepen zo goed mogelijk aan te spreken. Het is met de combinatie van branded content en radio, dat we hele bijzondere, impactvolle radio kunnen maken, die boeiend is voor onze luisteraar en die de boodschap van de klant goed overbrengt.

Mediahuis radio
Mediahuis radio
Mediahuis radio

We maken meer mogelijk voor onze adverteerders

We hebben een sterke band met onze luisteraars en er zijn veel mogelijkheden om de boodschap op een boeiende en gedenkwaardige manier over te brengen. Bij Mediahuis Radio doen we het anders en maken we het verschil. Wat wij maken is onderscheidend, uniek, past op een organische manier bij onze merken, zorgt voor een langdurige indruk bij luisteraars én sluit naadloos aan op de behoefte van de klant. Samen met onze creatieve hub De Tekentafel dragen we hier zorg voor.

Mediahuis Radio - 100%NL
Mediahuis Radio - 100%NL
Mediahuis Radio - 100%NL

Gemiddelde Luistertijd

Er wordt door de doelgroep 20-49 op gemiddeld 2,1 dagen van de week naar één of meerdere radiostations van Mediahuis Radio geluisterd. Wanneer deze luisteraar (20-49) op één of meerdere radiostations van Mediahuis Radio afstemt, luistert deze gemiddeld 48 minuten per dag. Wekelijks doen ze dit gemiddeld 1 uur en 41 minuten.

Luisteraars p.w. 4MLN
Luisteraard p.m. 7,5MLN
Mannen 49%
Vrouwen 51%
Leeftijd 20-49 jaar

Tarieven en aanleverspecificaties

Al onze tarieven en aanleverspecificaties op een rij. Wel zo handig.

Lees meer

Meer weten? Neem contact met ons op.