Zoeken:

VROUW Magazine bestaat 15 jaar! Het eerste nummer verscheen in 2007 en inmiddels is VROUW uitgegroeid tot een merk waar niemand meer omheen kan. Naast het wekelijkse magazine maakt de VROUW-redactie twee keer per week een spread in de krant, negen keer per jaar een VROUW Glossy, een website met elke maand meer dan 3 miljoen unieke bezoekers, social media-accounts, video’s en een podcast.

In het unieke jubileumnummer dat vandaag bij De Telegraaf verschijnt, blikt de redactie terug op mooie momenten, VROUW-concerten, het VROUW Vriendinnenweekend in De Eemhof, Schuitje Varen, Roseetje drinken, fietsen met Leontien Zijlaard… Maar ook bijzondere interviews, zoals met prinses Margarita, gasthoofdredacteuren zoals Robert ten Brink, Bartina Koeman en Humberto Tan. Daarnaast kijkt VROUW met vrouwen terug die hun persoonlijke verhaal aan VROUW deden. Verder komen lezeressen met hun dochter van 15 aan het woord, geeft VROUW 15 heel mooie prijzen weg en deelt de lekkerste recepten van ‘Heel Holland Bakt’.

Op naar de volgende 15 jaar VROUW!

Wil je meer weten over VROUW of wil je weten wat wij voor jouw merk kunnen betekenen met deze fantastische titel? Lees dan verder via deze link.