Zoeken:

De  VROUW Lekker in je vel-challenge was dit jaar een groot succes. Ruim 5,5 duizend vrouwen wisten hun goede voornemens kracht bij te zetten met de tips en recepten van de Vlaamse dieetgoeroe Pascalle Naessens.

Pascalle Naessens en de lezeressen van VROUW magazine hebben elkaar goed weten te vinden. Het voormalig fotomodel heeft duizenden lezeressen kunnen overtuigen om tijdens de Lekker in je vel-challenge met een gezond dieet een goede start te maken in 2020. In de eerste week van de challenge waren sommige lezeressen nog wat sceptisch omdat zij het gevoel hadden dat de bereiding van de maaltijden veel tijd in beslag zou nemen. Maar al bij het tweede ‘weekmenu’ waren ook de sceptici overtuigd: de recepten van Pascalle zijn zowel makkelijk als lekker en gezond.

Interactie op Facebook
Pascalle deelde gedurende de vier weken van de challenge niet alleen de beste recepten, maar ook haar kennis via columns in De Telegraaf. Op Facebook reageerde zij rechtstreeks op de lezeressen en was er een gestreamde livechatsessie. De redactie van VROUW heeft dagelijks redactionele content gepubliceerd over gezond leven en afvallen. Van interviews met hoogleraren tot de beste voedingstips.

Wat cijfers op een rij:
– In januari heeft VROUW (telegraaf.nl/vrouw) 3 miljoen gebruikers bereikt
– De speciale nieuwsbrieven bereikten ruim 25.000 abonnees
– Op Facebook deden ruim 5.500 leden mee met de challenge

Enkele voorbeelden van artikelen:
‘Poetsen op 1 been en squattend naar de koelkast: Zó zorg je voor een vitale oude dag’
‘De minst ingrijpende manier van intermittent fasting is het ontbijt overslaan’

Foto: Monika Grabkowska