Zoeken:

Mediahuis lanceert Mediahuis Connect

 

Amsterdam, dinsdag 09 februari 2021

NDC mediagroep, Mediahuis Limburg en Mediahuis Nederland bundelen de landelijke advertentieverkoop in een nieuwe propositie; Mediahuis Connect

Mediahuis lanceert Mediahuis Connect; een mediacombinatie van De Telegraaf en alle onder de Mediahuis Groep vallende Nederlandse regionale merken. Hiermee biedt Mediahuis adverteerders het gemak om in een keer, via één centraal loket, de verbinding te maken met héél Nederland. Van noord tot zuid. Via sterke journalistieke merken met een gevestigde toppositie binnen hun verspreidingsgebied. Van het Dagblad van het Noorden, tot De Limburger en alles wat daartussen zit. 

Met één landelijk dagblad, 9 regionale dagbladen, 44 lokale nieuwsbladen en huis-aan-huiskranten en meer dan 85 digitale platforms biedt Mediahuis Connect adverteerders het grootste bereik door heel het land en recht in de regio. Mediahuis Connect bereikt dagelijks 5,2 miljoen mensen via print en online.

Slaven Mandic, directeur Advertising Mediahuis: “Wij geloven in onafhankelijke journalistiek en sterke en relevante media die een bijdrage leveren aan mens en maatschappij. Afgelopen jaar heeft nog maar eens bewezen hoe belangrijk onze maatschappelijke rol is.”

Een écht landelijke dekking en dominantie in de regio
Mediahuis Connect maakt het mogelijk om in een keer in contact te komen met heel Nederland. De Telegraaf heeft als enig landelijk dagblad een écht landelijke dekking. In combinatie met de dominantie van de regionale merken binnen hun verspreidingsgebied, biedt Mediahuis Connect een efficiënte én effectieve oplossing voor adverteerders om hun boodschap impactvol onder de aandacht te brengen van vele doelgroepen.

Persbericht Mediahuis Connect

Mandic vervolgt “De binding met onze lezers is sterk. Iedere dag liggen onze vertrouwde media op de deurmat. Van noord tot zuid hebben onze merken dagelijks een belangrijke rol in het leven van miljoenen mensen. Die directe relatie is waardevol. Door de data op basis van miljoenen contactmomenten met onze lezers weten wij wie zij zijn, waar zij behoefte aan hebben en wat hun voorkeuren zijn. Dat zorgt ervoor dat wij iedere boodschap gericht en effectief kunnen verspreiden.”

Deze nieuwe combinatie is vanaf vandaag inzetbaar, op landelijk, regionaal en lokaal niveau.

 

Over Mediahuis Nederland
Mediahuis is één van de grootste Nederlandse mediabedrijven met sterke merken als De Telegraaf, VROUW, Privé, Autovisie; regionale dagbladen (Noordhollands Dagblad, Haarlems Dagblad, Leidsch Dagblad, IJmuider Courant en De Gooi- en Eemlander) en digitale merken zoals Dumpert, Culy, NSMBL, J/M Ouders, Jaap, Metro en GroupDeal. Recent is het portfolio verrijkt met de merken van NDC mediagroep.

Mediahuis gelooft in onafhankelijke journalistiek en sterke en relevante media. De relatie met de klant staat centraal staat bij iedere strategische keuze. Voor adverteerders is Mediahuis een creatief en strategisch partner; met totaaloplossingen waarbij strategie, creatie, data en bereik worden gecombineerd. Het contentmarketingbureau van Mediahuis, Wayne Parker Kent, helpt merken om hun marketingdoelstellingen te behalen door middel van contentoplossingen.
Ga voor meer informatie over Mediahuis naar www.mediahuis.nl.


Noot voor de redactie, niet voor publicatie:

Voor meer informatie neem contact op met:
Communicatie B2B | Maud Dekker | 0611322602 | [email protected]