Zoeken:

Mediahuis pasen
Mediahuis pasen
Mediahuis pasen

Paasactie! Kies geen eieren voor je geld.

Spring in het voordeel met onze tijdelijke aanbiedingen en raap de beste kortingen op!

Paasactie!

Spring in het voordeel met onze tijdelijke aanbiedingen en raap de beste kortingen op! Begin het voorjaar met maximale zichtbaarheid! Of je nu een spetterende uitverkoop promoot, een gloednieuw product lanceert of een onvergetelijk evenement organiseert, onze paasactie biedt jou de perfecte gelegenheid om alle ogen op jou te richten en de urgentie te verhogen.

HPTO De Telegraaf
HPTO De Telegraaf
HPTO De Telegraaf

Homepage Takeover op Telegraaf.nl

Dompel jezelf onder in de paasgekte en laat je merk stralen met een HPTO op Telegraaf.nl voor slechts €29.000, -. Claim 24 uur lang de hoofdrol op de homepage van De Telegraaf en bereik een enorm publiek, en maak maximaal impact tijdens de paasperiode!

HPTO De Limburger
HPTO De Limburger
HPTO De Limburger

Homepage Takeover De Telegraaf & Regionaal

Met deze actie schitter je zowel nationaal als regionaal rondom de paasdagen. Voor een geweldige prijs van slechts €31.000,- sta je 24 uur lang in de schijnwerpers op de homepage van De Telegraaf en op onze regionale nieuwswebsites: Dagblad van het Noorden, Leeuwarder Courant en De Limburger.

Adverteren in De Telegraaf
Adverteren in De Telegraaf
Adverteren in De Telegraaf

De Telegraaf Take-Over!

Een 1/1 pagina in De Telegraaf én een Homepage Takeover op Telegraaf.nl, voor slechts €35.000! Geniet van maximale exposure en impact met jouw boodschap. Bereik onze lezers met een 1/1 pagina in De Telegraaf en 24 uur lang op de homepage van Telegraaf.nl. Mis deze kans niet en laat je merk stralen rondom de paasdagen, zowel online als in print!

De voorwaarden

Alleen geldig 18 t/m 31 maart 2024. De aankoop en uitlevering dienen plaats te vinden tijdens de actieperiode. Acties zijn niet geldig i.c.m. andere acties en kortingen. Prijzen zijn excl. btw en de acties zijn geldig op basis van beschikbaarheid. De printplaatsing in De Telegraaf wordt geplaatst op een doordeweekse dag. Neem voor een plaatsing op de zaterdag contact op met jouw accountmanager.

Meer weten? Er is altijd iemand thuis.