Zoeken:

Nu in de winkel: de 45e editie van het Autovisie Jaarboek, de autobijbel van Nederland.

Het covermodel van het nieuwe Autovisie Jaarboek symboliseert op prachtige wijze nieuwe tijden. De Volkswagen ID.Buzz rijdt namelijk niet alleen elektrisch, maar laat ook zien dat de auto nog steeds avontuur kan bieden.

In het Autovisie Jaarboek is alle mogelijke informatie te vinden over nieuwe auto’s, maar ook tests en nog veel meer. Zoveel meer, dat vijfhonderd pagina’s papier maar net genoeg zijn om al het autonieuws te bevatten dat er ook in 2023 weer aankomt.

Het zijn spannende tijden, waarin de gehele auto-industrie overschakelt naar elektrisch rijden en heel veel nieuwe merken hun opwachting maken. Het Autovisie Jaarboek toont ze allemaal: van de oudste merken als Mercedes-Benz tot de start-ups. Ooit luidde Tesla een nieuw tijdperk in, maar in de 45e editie van hét auto-naslagwerk zijn heel veel pagina’s gewijd aan de nieuwe merken van nu, zoals Nio, BYD, Lucid, XPeng en tal van andere.

Veel van die nieuwe merken zijn afkomstig uit China en in Europa nog relatief onbekend. Daarom kun je in het Autovisie Jaarboek een uitgebreide analyse en toelichting lezen om deze nieuwkomers te leren kennen. Zo weet je als lezer welke auto je moet kiezen in deze sterk veranderende automarkt. Het Autovisie Jaarboek is al met al het ultieme auto-naslagwerk. Voor 25,99 euro word je gegarandeerd de grootste autokenner. Bestel hem nu.

Hoofdredacteur Jaco Bijlsma van Autovisie: “Het is, zeker in deze tijd waarin zoveel nieuwe merken hun opwachting maken, fijn om een goed naslagwerk te hebben. Zo weet je waar je die onbekende nieuwkomers moet plaatsen en wat ze kunnen. Het Autovisie Jaarboek helpt ook bij het uitzoeken van een volgende auto en de keuze te maken tussen elektrisch, plug-in hybride of benzine.”

Autovisie bestaat al sinds 1956 als tijdschrift, maar is veel meer. Online zijn onze video’s te bekijken en op social media staan de laatste autonieuwtjes. Ook in De Telegraaf en in de regionale kranten van Mediahuis zijn het autonieuws en de tests van Autovisie te vinden.

Nu in de winkel: de 45e editie van het Autovisie Jaarboek, de autobijbel van Nederland.

De eerste exemplaren van het Autovisie Jaarboek werden uitgereikt door Autovisie-hoofdredacteur Jaco Bijlsma (m) aan Robert Jan van den Berg, directeur Volkswagen Bedrijfswagens (l) en Rinke van Keimpema, directeur Volkswagen.