Zoeken:

Sunlite – Music You Love
Sunlite – Music You Love
Sunlite – Music You Love

Sunlite

Sunlite – Music You Love

Dit is Sunlite

Sunlite is de plek waar je moet zijn voor een heerlijke muziekmix. Met onze soft pop en love songs kom je direct tot rust en krijg je een prettig gevoel. De muziek die je hoort is altijd goed en brengt je in een ontspannen en vertrouwde sfeer. Sunlite is zowel thuis, op je werk en in de auto een echte wellness voor je oren.

Sunlite
Sunlite
Sunlite

Wij geloven dat Sunlite een oase van rust brengt in jouw drukke leven.

We snappen je en draaien de beste soft pop en love songs. Sunlite geeft je op elk moment van de dag een easy going en goed gevoel. Luister je Sunlite dan heb je geen omkijken naar de muziek. Wij weten waar je behoefte aan hebt. Geen drukke dj’s of spelletjes, wel rustige songs van Adele, Danny Vera, George Michael, Ed Sheeran of classics van Phil Collins, John Mayer, Whitney Houston en Justin Bieber. Welkom bij Sunlite! Music you love

Radioveiling Mediahuis
Radioveiling Mediahuis
Radioveiling Mediahuis

Voor wie?

Sunlite richt zich primair op vrouwen 35 – 54 jaar. De levensstijl van de doelgroep is ‘gevestigd en actief’; de kinderen zijn of net het huis uit of gaan het huis uit, er worden veel tripjes en reizen gemaakt, met name korte stedentrips naar het buitenland. Ook de bios, het theater of goede restaurants worden vaak bezocht.

Programmering

Sunlite brengt 24 uur per dag non stop muziek en informeert je op het hele uur over het laatste wereldnieuws en het weer. Tijdens de ochtend- en avondspits zijn er ook nieuws headlines op de halve uren.