Zoeken:

Sublime Radio
Sublime Radio
Sublime Radio

Sublime

Sublime – Your Soulmate

Maandbereik 663K
Social volgers 42k
Leeftijd 20-49
Sociale klasse AB1

Dit is Sublime

Misschien wel het meest relaxte radiostation van Nederland met de beste funk, soul & R&B, een constante mix van herkenbare en vernieuwde muziek. Altijd met een goede, energieke vibe. We brengen je de warmste en meest optimistische ochtendshow van Nederland. Sublime is de ultieme escape aan de drukte en het radiostation met de inclusiefste community. Sublime is een energiek station, verveelt nooit. Je voelt je er altijd welkom.

Sublime studio
Sublime studio
Sublime studio

Wij geloven dat samen beter is dan alleen

Wij geloven in gelijkheid. Uitdagingen worden opgelost door unieke mensen met unieke talenten. Wij geloven dat samen beter is dan alleen. En daarom bouwen we iedere dag aan een inclusieve community die onze passie deelt voor funk, soul en R&B. En met een positieve, warme instelling en een frisse blik zetten we ons in voor gelijkheid en verbinding. Onze relaxte en energieke programma’s zijn meer dan alleen entertainment; het is een moment van samenkomst waar iedereen zich thuis voelt.

Sublime Radio
Sublime Radio
Sublime Radio

Een moment van ontspanning vind je bij Sublime

Een constante stroom aan afspraken, deadlines, notificaties en social media. We ervaren allemaal de drukte van alledag. Het gevoel dat je nooit echt tot rust komt. Dat kan dus ook anders, bij Sublime. Sublime biedt een oase van ontspanning, want je moet iedere dag al zoveel. Sublime is een no-brainer, het is de ideale toevlucht voor iedereen die wil ontsnappen aan de drukte van het alledaagse bestaan. We zijn relaxt maar nooit saai. We geven juist positieve energie. Welkom bij misschien wel de meest relaxte zender van Nederland. Waar muziek en verbondenheid samenkomen, om de ziel te omarmen en je wereld te verrijken.

Sublime Radio
Sublime Radio
Sublime Radio

Voor wie?

De doelgroep van Sublime is de hogere sociale klasse AB1 en hoger opgeleiden.

Sublime Candy
Sublime Candy
Sublime Candy

Programmering

Op Sublime hoor je in de ochtend De Sublime Ochtendshow met Jaap Brienen. Daarna volgt De Sublime Non-Stop Werkdag met de meest relaxte playlist voor op de werkvloer en natuurlijk elke vrijdagavond Candy’s World met niemand minder dan Candy Dulfer.