Zoeken:

SLAM! Radio
SLAM! Radio
SLAM! Radio

SLAM!

SLAM! – Boost Your Life!

Weekbereik 657K
Marktaandeel 1,02%
Social volgers 915K
Leeftijd 20-49

Dit is SLAM!

SLAM! is geen traditioneel merk. We doen het liever anders. We zijn rebels en dagen de gevestigde orde uit. We geven je altijd positieve energie met de lekkerste pop & dance en spraakmakende content. SLAM! brengt je altijd in de juiste vibe, is nooit saai en we gaan mee met het ritme van je dag. We experimenteren, ontdekken en vieren het leven samen

SLAM! Radio DJ
SLAM! Radio DJ
SLAM! Radio DJ

Wij geloven dat je maar één leven hebt en er alles uit moet halen. Wij geloven in knaldrang!

We weten alles. En we willen het nu! We willen ons vrij voelen. Onszelf zijn. Doen wat we leuk vinden. Uitgaan. Losgaan. Dansen. Sjansen. Vrienden maken. En vooral lol trappen. Kicks & thrills. Roasts & pranks. Muziek geeft ons extra energie. Is onze booster, sfeermaker en gangmaker. Het zet ons aan en keeps us going. Thuis, onderweg, of op het werk. Tijdens festivals, chilings en de workout. We staan aan. Hebben er zin in. Zitten vol positieve energie. Niets en niemand houdt ons tegen. We dagen de gevestigde orde uit. Zoeken grenzen op. We zijn nieuwsgierig. Avontuurlijk. Nieuwe ervaringen, nieuwe uitdagingen, kom maar op. Wij zijn SLAM!, we hebben zin om te knallen!

The Arrow SLAM!
The Arrow SLAM!
The Arrow SLAM!

Voor wie?

De doelgroep van SLAM! is 20-49 met focus op Mannen 20-40. SLAM! is het jongste landelijke radiostation van Nederland en staat midden in de doelgroep. Met meer dan 1 miljoen YouTube abonnees is SLAM! uitgegroeid tot het grootste online radiomerk van Nederland.

The Arrows ADE SLAM!
The Arrows ADE SLAM!
The Arrows ADE SLAM!

Programmering & dj’s

Tijdens Early Birds (ma-do 07:00-10:00 uur) neemt Anoûl Hendriks je mee tijdens de start van je werkdag met een frisse kijk op de wereld, actuele onderwerpen en vooral veel muziek. De SLAM! Middagshow staat voor gezellige chaos. Spannend, onvoorspelbaar, tikkie vreemd, maar wel lachen. Met Daniël Lippens, Erik-Jan Rosendahl en Julia Maan die je op de hoogte houden van het laatste nieuws en met verschillende toffe gasten. Verder is SLAM! het station van Housuh in de Pauzuh (iedere dag tussen 12:00-14:00 uur), de SLAM!40 en de SLAM! MixMarathon. Iedere vrijdag draaien dj’s als James Hype, Nicky Romero en Oliver Heldens de vetste dj sets 24 uur in de mix.