Zoeken:

Leeuwarder Courant
Leeuwarder Courant
Leeuwarder Courant

Leeuwarder Courant

Adverteren in Leeuwarder Courant

Merkbereik 418k
Regio bereik 47%
Leesintensiteit 86%
Social volgers 84,1k

Dit is Leeuwarder Courant

Leeuwarder Courant, de hartslag van Friesland. Sinds 1752 is de Leeuwarder Courant de krant van en voor heel Friesland. Of het nu gaat om ‘groot’ of ‘klein’ nieuws: LC is altijd betrokken. Samen met jou leven we mee met alles wat Friesland beweegt. Leeuwarder Courant kenmerkt zich door een groot bereik en hoge leesintensiteit.

Leeu
Leeu
Leeu

Onafhankelijk en uitgesproken

We verslaan en ordenen het nieuws in de regio op alle mogelijke manieren, door verslaggeving, reportages en analyses in tekst, (bewegend) beeld en geluid. Wij zijn de verbindende factor in Friesland met nieuws gedreven activiteiten voor de regio. We zitten in de haarvaten van de regio, scheppen relaties en bouwen communities middels nieuws gedreven content en activiteiten die relevant te zijn voor onze lezers, gebruikers en abonnees.

Adverteren Leeuwarder Courant
Adverteren Leeuwarder Courant
Adverteren Leeuwarder Courant

Adverteren in Leeuwarder Courant

Door te adverteren in de Leeuwarder Courant heb je een grote impact op Friesland en daarbuiten. Onze dagbladen hebben een hoge attentiewaarde door de betrokkenheid in de regio en onze hoogwaardige journalistieke kwaliteitsnorm. Ze heeft door haar sterke merkpropositie een loyale doelgroep opgebouwd die nauw verbonden is met het merk. Er zijn diverse advertentiemogelijkheden, zoals een branded content artikel, printadvertentie en display advertising.