Zoeken:

Adverteren met de Media Manager
Adverteren met de Media Manager
Adverteren met de Media Manager

FAQ Media Manager

Vanaf welk bedrag is het mogelijk om te adverteren?

Je kunt eenvoudig een online advertentie plaatsen vanaf 50 euro. Voor print advertenties betaal je minimaal 97 euro. Voor buitenlandse klanten geldt een minimale orderwaarde van 250 euro.

Ontvang ik een rapportage?

Ja, je ontvangt na afloop van de online campagne een rapportage. Daarnaast ontvang je van een tussentijdse rapportage bij campagnes met een duur van minimaal twee weken.

Kan ik op verschillende titels adverteren?

Ja, dat is mogelijk. Je kunt verschillende titels selecteren tijdens het creëren van jouw eigen advertentiecampagne.

Kan ik verschillende locaties kiezen?

Ja, dat kan. Je hebt binnen de Media Manager de mogelijkheid om landelijke, regionaal en lokaal te adverteren. Je kunt eenvoudig de gewenste locaties aanklikken binnen de tool.

 Is het mogelijk om mijn campagne of advertentie aan te passen?

Ja, dit mogelijk bij online campagnes vanaf 1000,-.  Heb je een lopende campagne en wil je deze wijzigen? Neem dan contact met ons op via [email protected]

Kan ik ook adverteren via print?

Printadvertenties kunnen niet via de Media Manager geplaatst worden. Wil je adverteren via print? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Wil je een rubrieksadvertentie plaatsen? Bezoek dan www.speurders.nl. Voor alle andere advertenties kun je ons mailen via [email protected] of vul het contactformulier in.

Hoe kan ik betalen voor mijn campagne?

Betalingen geschieden via een factuur achteraf. De factuur ontvang je per mail of per post. In sommige gevallen kunnen wij vragen om een betaling vooraf.

Kan ik mijn online campagnes ook inzien via mijn eigen Google Analytics?

Ja, dat kan. Je kunt onder ‘acquisitie’ zien via welke kanalen er verkeer gegenereerd wordt. Voor een volledig beeld adviseren wij je om de url die je gebruikt bij de advertentie te voorzien van UTM tagging.

Het maken van een banner lukt niet, wat nu?

Zorg ervoor dat je geen adblocker gebruikt en dat je de laatste versie van je browser gebruikt. Mocht je alsnog problemen ondervinden, neem dan alsjeblieft contact met ons op via [email protected]

Hoe kan ik contact opnemen met Media Manager?

Stuur een e-mail met jouw vraag  over de Media Manager naar [email protected]. Wij zullen zo snel mogelijk reageren.