Zoeken:

Jongerenonderzoek 2022. Meld je aan voor de (gratis) ontbijtsessie!

Ook nieuwsgierig hoe Nederlandse jongeren in het leven staan? Wat vinden Millennials en GenZ’ers belangrijk, wat typeert ze en hoe denken ze over de grote onderwerpen van deze tijd? Wij hebben de antwoorden en delen deze graag met jou tijdens een exclusieve ontbijtsessie.

Voor de vierde keer hebben Wayne Parker Kent en Mediahuis het grote Jongerenonderzoek uitgevoerd. Samen met onderzoeksbureau Mediatest vroegen we jongeren naar hun mediagebruik. Is TikTok al nummer één, of maakt Facebook een comeback? Essentiële kennis voor wie relevant wil blijven voor de volgende generatie. Ook onderzochten we hoe ze denken over gezondheid, mobiliteit, duurzaamheid en financiën.

De resultaten delen wij op donderdag 30 juni (adverteerders) en woensdag 6 juli (bureaus). Iets leren en een lekker ontbijtje – wat ons betreft een goed begin van de dag! De ontbijtsessie vindt plaats op kantoor bij Mediahuis (Basisweg 30, Amsterdam).  Ontvangst is tussen 08.30 en 09.00. We trappen om 09.00 af met de sessie en deze zal rond 10.00 eindigen.

Aanmelden kan via deze link.

Meld je tijdig aan. We hebben een beperkt aantal plaatsen.Vol=vol.