Zoeken:

In de nieuwe campagne van Toyota zien we de toekomst door de ogen van kinderen: auto’s die worden opgeladen door wolken

We willen de wereld schoner achterlaten voor de volgende generatie. Daarom zijn automerken volop bezig met het terugdringen van CO2-uitstoot. Maar hoe ziet de nieuwe generatie zelf de toekomst? Maken jongeren zich zorgen om het milieu? En hoe zien zij de rol van de auto daarin? In de nieuwe campagne van Toyota laten kinderen hun licht schijnen over deze onderwerpen. En dat levert verrassende en ontwapenende inzichten op.

Met Let’s move beyond laat Toyota zijn doelgroep zien dat het een innovatief en duurzaam merk is dat veilige producten maakt voor alle volgende generaties. MHX, de creatieve studio van Mediahuis Nederland, bedacht voor Toyota een passende campagne genaamd Beyond Generations, waarin de volgende generatie aan het woord is gelaten. Voor deze campagne werd een reeks van drie video’s gemaakt. Daarnaast zijn er diverse branded content artikelen geschreven om meer verdieping te geven aan de boodschap van Toyota. De distributie van de campagne vindt plaats via het netwerk van Mediahuis en is te zien op bekende titels zoals De Telegraaf, DFT, Metro, VROUW en Autovisie.

John de Wit, Campaignmanager Toyota: ‘’Toyota wil het oprecht goed doen voor vandaag en voor de volgende generatie. Daarom vertellen we ook onze eerlijke en oprechte verhalen over vandaag en de toekomst. Het onschuldige inzicht van kinderen (de nieuwe generatie) levert een mooie bijdrage hieraan. ‘Tomatenplankjes’ op alle Toyota’s. Het duurzame generatiespel – wat al een tijdje als rode draad door de Toyota-campagnes heen loopt – is door Mediahuis mooi doorvertaald, met een lekkere balans tussen boodschap, luchtigheid en efficiency van media-inzet.’’

Project & Performance Manager Yvette van Vliet reageert namens Mediahuis enthousiast. “Dit is wederom een mooie en bijzondere branded content campagne voor Toyota. Door de ogen van de nieuwe generatie kijken we samen met Toyota naar de toekomst. Doordat het een goede samenwerking is en de klant heel goed begrijpt hoe branded content optimaal kan werken, zien we nu al een mooie performance bij het eerste artikel en video.”

Bekijk de video op de website van De Telegraaf via deze link.

Over Toyota
Toyota gaat verder dan het verkopen van onverwoestbaar betrouwbare én zuinige auto’s. Toyota werkt namelijk al decennialang aan duurzame vooruitgang voor alle huidige én komende generaties. Toyota Motor Corporation wil omstreeks 2030 wereldwijd circa 5,5 miljoen geëlektrificeerde voertuigen verkopen, inclusief één miljoen voertuigen zonder enige schadelijke uitstoot (volledig elektrisch en waterstof). Verder moet rond het jaar 2025 elk Toyota en Lexus model leverbaar zijn met een elektromotor of geheel elektrisch zijn.

Over Mediahuis
Mediahuis is één van de grootste Nederlandse mediabedrijven met sterke merken als De Telegraaf, VROUW, Privé, Autovisie; regionale dagbladen (Noordhollands Dagblad, Haarlems Dagblad, Leidsch Dagblad, IJmuider Courant en De Gooi- en Eemlander) en digitale merken zoals Dumpert, Culy, NSMBL, J/M Ouders, Jaap, Metro en GroupDeal. Mediahuis gelooft in onafhankelijke journalistiek, sterke en relevante media. De relatie met de klant staat centraal staat bij iedere strategische keuze. Voor adverteerders is Mediahuis een creatief en strategisch partner; met totaaloplossingen waarbij strategie, creatie, data en bereik worden gecombineerd.