Familieberichten

Met familieberichten bereikt u meer. Persoonlijk, betrokken en intiem.

Familieberichten zijn de overlijdensadvertenties, dankbetuigingen en in memoriams in De Telegraaf en de regionale dagbladen. Er is natuurlijk ook ruimte voor vrolijke berichten zoals jubilea, geboorte-, verlovings- en huwelijksaankondingen.

Familieberichten in De Telegraaf

Voor een familiebericht in De Telegraaf kunt u een email sturen voorzien van de juiste tekst en eventuele afbeelding, de gewenste plaatsingsdatum en het factuuradres.

Stuur email

Snel geregeld. Ook regionaal.

U kunt eenvoudig een familiebericht voor onze regionale dagbladen opgeven via het online opmaaksysteem of per mail sturen naar [email protected], voorzien van de juiste tekst en eventuele afbeelding, de gewenste plaatsingsdatum, de titel waar de advertentie in geplaatst dient te worden en het factuuradres.

Familiebericht invoeren

Tarieven en formaat

Een overzicht van de tarieven en de kolombreedtes

Bekijk de tarieven

Aanleveren voor publicatie

De deadline voor het aanleveren van een familiebericht voor niet-uitvaartverzorgers en particulieren is één dag voor plaatsing vóór 15.00 uur. Voor plaatsing in de zaterdagkrant van De Telegraaf is de deadline voor het aanleveren van materiaal, één dag voor plaatsing vóór 13.00 uur. Wilt u meer weten of heeft u hulp nodig? De afdeling Familieberichten is telefonisch bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 8:30 uur tot 17:00 uur en zondag van 14.00 – 17.00 uur of stuur een e-mail aan [email protected]

Bel (0)88 824 0135