Zoeken:

Famme.nl behaalde in oktober maar liefst 7,1 miljoen pageviews. Een nieuw record. Het vorige record stond op 6 miljoen pageviews in juni van dit jaar. Famme maakt dit jaar een recordstijging door. Ter illustratie: in oktober 2022 gaat het om een stijging van bijna 600 procent ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. Die maand genereerde Famme iets meer dan 1 miljoen pageviews.

We hebben dit jaar met Famme een vernieuwde contentstrategie ontwikkeld en doorgevoerd. Je leest op Famme dagelijks mooie en eerlijke verhalen over zwangerschap, baby en peuter: van vruchtbaarheidsproblemen en zwangerschapskwaaltjes tot kraamtranen en peuterdriftbuien. Daarbij ligt de focus altijd op bewust, relaxt en positief ouderschap. De artikelen zijn persoonlijk, herkenbaar en informatief.

Ook de andere parentingtitel van Mediahuis, J/M Ouders, maakt een sterke groei door. Waar J/M Ouders in oktober dit jaar maar liefst 3,5 miljoen pageviews genereerde, waren dat dezelfde periode vorig jaar nog maar 1 miljoen. Alleen in juni van dit jaar genereerde de website meer, toen ging het om 4 miljoen pageviews.

Bij J/M Ouders lees je alles over het opvoeden en groot brengen van kinderen van 4 tot en met 16 jaar. Van de eerste schooldag en opvoedstijlen en van pubergedrag tot seksuele voorlichting.

Meer weten over deze twee titels? Bezoek dan onze merkenpagina.