Zoeken:

Mediahuis Radio, bekend van 100%NL, Veronica, SLAM!, Sublime en Sunlite, speelt volop in op de sportzomer die eraan zit te komen. Wij besteden uitgebreid redactionele aandacht hieraan in de programma’s en denken ook graag met je mee over branded content, middels maatwerk kunnen we jouw merk of bedrijf op een unieke manier aandacht geven bij onze merken. Daarnaast is er ruimte beschikbaar rondom onderstaande speciale acties:

SLAM! Lederhousuh In De Pauzuh
Terwijl het EK 2024 zich afspeelt in Duitsland, brengt het populaire SLAM! je het ultieme radiofeest met “Lederhousuh in de Pauzuh”. Luisteraars genieten op wedstrijddagen van Oranje van 12:00 tot 14:00 uur van een speciale EK-editie van Housuh in de Pauzuh. En dat is nog niet alles. Ook verzorgt SLAM! tijdens de rust van de oranjewedstrijden de muziek voor elk voetbalfeestje. In de kroeg of een huiskamerfeestje: SLAM! zorgt voor een kwartier lang losgaan op Lederhousuh in de Pauzuh!

De 50 Vragen van Radio Veronica
Een nieuw, spannend spel op het vertrouwde Radio Veronica. Een spel dat volledig in het teken staat van het Europees Kampioenschap. De 50 vragen gaan over voetbal: over het EK van nu, over de gloriedagen van Oranje in ’88 of over triviale zaken rondom het populaire spelletje. Vijftig vragen, vijftig rondes, één speler per keer. Wie de laatste vraag goed beantwoordt, wint de jackpot en die kan oplopen tot meer dan 10.000 euro!

Dit zijn uitgelezen kansen om jouw merk te koppelen aan de Sportzomer op de radio met bijvoorbeeld audioboards, socials en online. Neem voor meer informatie vandaag nog contact op mer Miranda Kooger via [email protected].