Zoeken:

Data audiences Mediahuis
Data audiences Mediahuis
Data audiences Mediahuis

De kracht van de online data-segmenten bij Mediahuis

De kracht van de online data-segmenten bij Mediahuis

Binnen de Nederlandse advertentiemarkt is een populaire manier van adverteren via Private Auction. Bij Mediahuis zien wij een groeiende vraag naar deze manier van adverteren. Mediahuis heeft namelijk een groot netwerk waarin ontzettend veel unieke personen zich bewegen. Iedere minuut van de dag. Deze personen kunnen getarget worden via ruim 400 verschillende segmenten. We hebben er een aantal voor je op een rijtje gezet:

Sociale klasse AB1 1,1 MLN
Dit segment bestaat uit mensen die hoogopgeleid zijn en over een relatief hoog inkomen beschikken. Mensen uit deze sociale klasse hebben doorgaans een goede baan en een hogere levensstandaard dan de meeste mensen.

Formule 1– 2,6 MLN
Een passie voor Formule 1-races en het op de voet volgen van het kampioenschap is wat deze mensen gemeen hebben. F1-liefhebbers zijn geïnteresseerd in de technologie en innovaties die worden gebruikt in de F1-wagens en volgen de prestaties van hun favoriete coureurs en teams.

Business 990K
Deze groep mensen is actief in het bedrijfsleven en is op zoek naar informatie om hun carrière te verbeteren. Ze zijn geïnteresseerd in onderwerpen zoals ondernemerschap, bedrijfsstrategieën, marketing, sales, financiën, HR en leiderschap.

Liefhebbers van korting 725K
Dit segment is opgebouwd uit lezers die houden van besparen en zij zoeken daarom voortdurend naar aanbiedingen, kortingscodes en andere manieren om korting te krijgen op producten en diensten.

Wonen & Interieur 1MLN
Deze groep heeft interesse in alles rondom wonen en interieur. Zij zijn onder andere geïnteresseerd in artikelen over het stylen van hun woning, tuinieren en volgen de laatste woontrends op de voet.

Hoe kwalitatief zijn deze segmenten?
Onze segmenten zijn opgebouwd uit personen die minimaal vijf artikelen hebben gelezen waarin relevante sleutelwoorden en artikeltags verwerkt zijn, binnen een periode 30 dagen. Zo weten wij zeker dat de personen binnen het segment ook daadwerkelijk interesse hebben in het onderwerp.

Wat zijn Private Auctions?
Private Auctions zijn een manier voor adverteerders om toegang te krijgen tot exclusieve, premium advertentieruimten op websites van onze toonaangevende mediamerken. Door middel van Private Auctions krijgen adverteerders de mogelijkheid om de ruim 8 miljoen unieke gebruikers te bereiken. Met Private Auctions hebben onze adverteerders een duideijk inzicht in de prestaties van hun campagnes. Adverteerders hebben toegang tot gegevens over de vertoningen, kliks, zichtbaarheid, en meer, waardoor ze hun campagnes in real-time kunnen optimaliseren en aanpassen voor betere prestaties. Bovendien bieden de Private Auctions adverteerders meer controle over hun advertentiecampagnes. Ze kunnen namelijk kiezen waar hun advertenties worden geplaatst en wie ze te zien krijgen.

Wil je meer weten over onze Private Auctions en de mogelijkheden voor jouw merk? Neem dan contact met ons op. Er is altijd iemand thuis.