Zoeken:

Videoland

Videoland platform introduceren bij nieuwe doelgroep

Branded Content Video Campagne

Meer views en nieuwe abonnees

Meer views en nieuwe abonnees. Een nieuwe serie waarvan je niets wilt missen. Dat is de uitgelezen kans om samen met Dumpert een specifieke doelgroep te bewegen om gebruik te maken van alles wat het Videoland platform te bieden heeft.

Random Shit injecteren

Dumpert creëert buzz door vier korte afleveringen te plaatsen op het eigen videoplatform en Instagram, zonder vermelding van ‘Random Shit’, zoals de exclusieve serie gedoopt is. Vervolgens worden er drie video’s gepost mét vermelding en link naar Videoland. Via het gebruik van een pre-roll worden de kijkers nogmaals bediend en richting conversie gestuurd. In de populaire DumpertReeten show zijn ambassadeurs te gast om meer te vertellen over de serie.

Video seeding

Iedereen die de videocontent al eerder heeft gezien, wordt opnieuw benaderd met afleveringen en content met de ambassadeurs, zodat zowel Random Shit als Videoland top of mind zijn en blijven.

Wat waren de resultaten?

De zevendelige videoserie op dumpert.nl heeft binnen de specifieke doelgroep van mannen tussen de zestien en dertig jaar een zeer positief effect op de naamsbekendheid, bezoekintentie en merkwaarden. De online video’s scoren met in totaal bijna 5 miljoen videoplays en meer dan honderdduizend engagements ver boven de benchmarks.