Zoeken:

Alles voor de perfecte, smaakvolle kerst lees je op Culy.nl 

December is ieder jaar weer de belangrijkste maand voor Culy. Niet alleen koken en fotograferen de redacteuren dan een lading aan heerlijke recepten voor de feestdagen, de site wordt dan ook altijd het drukst bezocht. Op Culy vinden lezers naast recepten voor elke menugang, ook complete kerstmenu’s en achtergrondartikelen – om zo helemaal in de kerstsfeer te komen. Met Culy tover je in no-time een heerlijk kerstdiner op tafel.  

Dit jaar staat ‘kerst met Culy’ in het teken van low budget kerstrecepten, verrassende vega & vegan opties en kerstklassiekers in een Culy-jasje.  

Culy-hoofredacteur Nancy van Batenburg: “De showstoppers deze kerst zijn toch wel onze boeuf bourguignon met kerstkruiden, onze luxe faux gras die vegan is én betaalbaar en de carpacciorolletjes met groene kruiden en kerstmayo. Maar ook: gourmetrecepten met een fijne Culy-twist.”  

Mocht je tijdens het koken van je kerstmenu ineens kampen met kookproblemen als een geschifte saus of aardappeltjes die maar niet krokant willen worden, dan verleent de Culy-redactie uiteraard ook eerste hulp bij kerstrampen met slimme kooktips.  

Daarnaast biedt Culy haar lezers dit jaar de mogelijkheid om een eigen kerstrecepten in te sturen – de besten verschijnen op Culy.nl. Lezers kunnen daarvoor de receptuur en een foto van hun gerecht insturen via deze link. 

Samenwerkingen
En dan alvast een korte vooruitblik naar volgend jaar. Naast de vaste samenwerking met Sublime, waar Culy elke vrijdagmiddag rond 16.45 uur te horen is bij Johnny’s Friday, staat Culy vanaf januari ook elke maand in Foodies Magazine met een artikel over de laatste food trends en een bijpassend recept.  

Van Batenburg: “Culy is niet alleen voorloper met culinaire trends en eigen recepten; de Culy-filosofie luidt: ‘We maken moeilijke dingen makkelijker en makkelijke dingen leuker.’ Dat maakt de inhoud van Culy toegankelijk voor een heel breed publiek; van foodies die alles zelf maken tot aan mensen die voorzichtig hun eerste stapjes zetten in de keuken. Wij willen iedereen laten zien hoe leuk en zinvol het is om te genieten van lekker eten – en al helemaal als je dat zélf hebt gemaakt.” 

Adverteren op Culy
Wil je meer weten over wat we met Culy kunnen betekenen voor jouw merk? Mail ons via [email protected].