Zoeken:

Aanmelden ajax
Aanmelden ajax
Aanmelden ajax

Sportzomer 2021

Sportzomer 2021

Deze zomer staan er een aantal geweldige sportevenementen op de kalender. Maar het wordt anders dan anders. Geen wedstrijd kijken in de kroeg met je vrienden. De sporters zijn zonder hun supporters. Maar bij Mediahuis komen de sporters en supporters samen. Of het nu gaat om sportliefhebbers in het algemeen, om voetbalfans, autosportfans of Oranjefans. We bereiken al die sportlief hebbers en Oranjefans dagelijks.

Drie zomerspecials

Dit jaar bieden wij drie fantastische zomerspecials aan. Iedere special staat in het teken van één sportevenement en zal verschijnen bij alle titels van Mediahuis. Van de Telegraaf, tot De Leeuwarder Courant tot De Limburger. We brengen uiteenlopende verhalen met talloze mogelijkheden voor adverteerders.

Telegraaf Sportzomer 2021
Telegraaf Sportzomer 2021
Telegraaf Sportzomer 2021

EK Special

De 16e editie van het Europees Kampioenschap voetbal is uniek: het EK is een jaar verschoven, de kwalificaties zijn een combi van de EK-kwalificatiereeks en de play-offs van de Nations League, het toernooi bestaat 60 jaar én het EK vindt plaats in maar liefst 12 landen. Reden genoeg voor een prachtige special die zal verschijnen bij alle titels van Mediahuis.

Olympische Spelen
Olympische Spelen
Olympische Spelen

Olympische Spelen Special

We hebben er dit keer maar liefst 5 jaar op moeten wachten, maar in juli vinden Olympische Zomerspelen plaats in Tokio. In een mooie bijlage bij alle dagbladen van Mediahuis besteden we aandacht aan alle facetten van dit sportevenement: van de rijke geschiedenis tot het verhaal achter de sporter.

F1 special Zandvoort

Tijdens het 72ste Formule 1 seizoen staan er voor Max Verstappen en de andere coureurs een recordaantal races op het programma. Reden voor een mooie special die als bijlage bij alle dagbladen van Mediahuis verschijnt.

Tariefkaart

Zoveel titels, zoveel doelgroepen, zoveel bereik. Bekijk alle tarieven en mogelijkheden.

Download tariefkaart

Meer weten? Wij staan voor je klaar om te scoren.